Staalconstructie, trappen van metaal, trapleuning,
stalen latei.

U kunt bij ons terecht voor constructiewerk zoals: staalconstructies, binnen en/of buitentrap van metaal, stalen latei maar ook voor luifels, trapleuningen of balustrades.

Staalconstructie.

Alle staalconstructies, kolommen en vloerliggers worden in eigen werkplaats en in eigen beheer uitgevoerd en gemonteerd.

Trappen van metaal, trapleuningen.

Door de prijsstijgingen van hout en de vele constructiemethoden wordt metaal steeds vaker gebruik om trappen mee te vervaardigen. Een trap in metaal is niet alleen bijzonder sterk maar ook toepasbaar in elk type interieur en exterieur en kan grote lengtes overspannen zonder zware constructies te tonen.

Een trap van metaal met houten traptreden is ideaal voor huiselijk gebruik.

De meest gebruikte metaalsoorten om trappen mee te vervaardigen zijn inox, ijzer, aluminium en gegalvaniseerd ijzer. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget zijn al deze materialen prima geschikt voor huiselijk gebruik.

Stalen latei.

Een latei is een draagconstructie die vaak voorkomt boven ramen en deuren. Soms zijn deze zichtbaar. Het constructief principe is er op gebaseerd, dat de belasting uit het boven de opening liggende metselwerk – gevel- of wanddeel – wordt overgedragen naar de metalen latei

Een metalen latei is een profiel, dat als draagbalk wordt toegepast.

Projecten

×