Grafmonument cortenstaal, rvs, glas.

Wanneer iemand die u dierbaar is u ontvalt, moet er van alles worden geregeld. Eén van die zaken is het kiezen van een persoonlijk grafmonument of gedenkplaat als blijvende herinnering.

Grafmonument Cortenstaal
Een grafmonument of gedenkplaat dat voldoet aan al uw persoonlijke wensen en voor u een dierbare herinnering zal worden in de toekomst.

In de afgelopen jaren is een trend ontstaan waarbij naast het traditionele natuursteen steeds meer alternatieve, andere duurzame materialen en combinaties van materialen toegepast worden in grafmonumenten en gedenkplaten. (corten staal, rvs, glas etc.)

Een grafmonument van cortenstaal wordt vaak gekozen vanwege de prachtige, roestkleurige uitstraling van het metaal. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast. Op de cortenstalen gedenkplaat zijn ook uitsnijdingen van bloemen, bomen of andere decoraties aan te brengen.

Samen met u ontwerpen we een eigen persoonlijk monument. Dit kan een combinatie zijn van de voorbeelden die u ziet of met uw persoonlijke wensen of ideeën als uitgangspunt.

Alle foto’s zijn om privacy redenen bewerkt. Gedenkplaat beschikbaar vanaf €. 300,– incl. btw.

https://benvenneker.nl/cortenstaal/